vr 18 november 2022, 10:00 12:00

Bijeenkomst Sustainable Finance & Accounting

Sustainable finance

In het eerste deel nemen wij (Marleen Janssen Groesbeek, lector Sustainable Finance & Accounting) en (Hanneke Oude Elberink, docent en zelfstandig professional) jullie mee in de nodige voorbeelden van praktijkgericht onderzoek en hoe dit in de afgelopen 7 jaar de basis heeft gevormd voor de huidige curricula van de opleidingen Accountancy en Finance & Control. Jullie krijgen hiermee inspiratie en inzicht in hoe de cocreatie tussen onderwijs, onderzoek en praktijk daadwerkelijk vorm krijgt.

In het tweede deel gaan we met jullie interactief aan de slag met het meervoudige waardecreatiemodel voor het creëren van een gemeenschappelijke taal (het integrale denken) en hoe je met een gestructureerde en praktische aanpak hierin focus kan aanbrengen (het juiste doen).

Tot slot geven we met elkaar duiding aan verschillende rollen, om vanuit je eigen kracht te kunnen bijdragen aan het verduurzamen van onze economie.

Het eerste deel vindt hybride plaats. Het tweede deel zal alleen fysiek bij te wonen zijn op de Avans Hogeschool in Den Bosch. De planning is als volgt:

09:45 Inloop, zowel fysiek als online
10:00 Eerste deel hybride inspiratiesessie
10:45 Afronding en korte pauze
11:00 Tweede deel fysieke workshop
12:00 Afsluiting

Wanneer

vr 18 november 2022, 10:00 12:00

Type

Waar

HBO - Online via Teams (alleen deel I) & fysiek op de Avans Hogeschool
Onderwijsboulevard 215, Den Bosch

Organisatie

Avans Hogeschool - Lectoraat Sustainable Finance & Accounting

Voor wie

HBO-docenten en studenten van economische opleidingen
Deel deze pagina: